concept

Wat wij doen

Dutch Playground doet werkelijk alles, van begin tot eind, van concept tot bouw, maar ook het in de markt zetten van jouw concept. Dit is mogelijk, omdat wij werken met talentvolle ondernemers met ieder zijn specialisme. Ieder project is uniek. Vanuit deze gedachte zorgen wij ervoor dat de juiste mensen jouw wens, idee of concept tot een succes gaan maken!

Concepting

Het bedenken van online en offline concepten is waar wij sterk in zijn. Het kan gaan om het bedenken van nieuwe concepten, maar ook het aanpassen van bestaande concepten is waar wij vol voor gaan! Wij geloven in transparantie dus betrekken we de klant bij alles wat wij doen.

Design & Fotografie

Wij geloven dat de visuele uitstraling van je bedrijf pakkend, herkenbaar en professioneel moet zijn. Nadat wij een goed beeld van je wensen hebben gaan wij dit vertalen naar een design die perfect bij jou past. Voorbeelden hiervan zijn: fotografie, logo ontwerp, webdesign, flyers, visitekaartjes en nog veel meer. Uiteraard kunnen wij ook het drukwerk voor je regelen.

Development

Techniek is waar wij van houden. Dit vertaalt zich ook in de oplossingen die wij bieden op technisch vlak. Het bouwen van maatwerk software, webshops en website’s is waar wij gek op zijn! Deze oplossingen kunnen wij in de markt zetten door het gebruik van diverse online marketing tools.

Een goed gesprek begint met koffie!