Wat wij doen

Wij doen werkelijk alles op online gebied, van begin tot eind, van concept tot bouw. Wij ontwikkelen succesvolle en sterke online strategie├źn. Wij doen dit aan de hand van de door ons ontwikkelde methodes. Het is tenslotte zo dat elk succesvol concept begint met een goed idee!

Concepting

Wij zijn ijzersterk in het bedenken van online en offline concepten. Het kan gaan om het bedenken van nieuwe concepten, maar ook het aanpassen van bestaande concepten is waar wij vol voor gaan! Wij geloven in transparantie dus betrekken we de klant bij alles wat wij doen.

Design & Fotografie

Wij geloven dat de visuele uitstraling van je bedrijf pakkend, herkenbaar en professioneel moet zijn. Nadat wij een goed beeld van je wensen hebben gaan wij dit vertalen naar een design die perfect bij jou past. Voorbeelden hiervan zijn: fotografie, logo ontwerp, webdesign, flyers, visitekaartjes en nog veel meer. Uiteraard kunnen wij ook het drukwerk voor je regelen.

Development

Wij houden van techniek. Dit vertaalt zich ook in de oplossingen die wij bieden op technisch vlak. Het bouwen van maatwerk software, webshops en website’s is waar wij gek op zijn! Uiteraard bouwen wij ook website’s / webshops aan de hand van zogenaamde “thema’s”.